Nagel tippar guide!

( Du får enklast bort tipparna med lösnagel remover eller aceton, men dom sitter ca 1-2veckor )
Fila ner din nagel så den blir platt ovanpå, klipp även din egna nagel under!
Se ut tippar som passar till din nagel, lägg dem i ordning, finns genomskinliga för manikyrresultat, och vita för dem som ska målas.
Ta limmet som följer med , limma fast tippen längst ut på nageln, om du tittar på tippen så finns det en hake typ, den ska vara mot din nagel. Limma fast alla
Klipp sedan tippen i den längden du vill ha dem, och fila till den så den ser snygg ut! Du kan även använda en nagelsax för att underlätta. Eller fila ner dem för finare resultat
Sen ser du att mellan tippen och din egen nagel så ser man att tippen är högre, vilket ger ett onaturligt resultat, så börja med att ta en av dem filer som följer med, ej för skarp, fila ner tippen så den matchar mot din egen nagel, så allt känns som din nagel! det är det viktigaste arbetet, att dem ska vara på varandra!
Sen när du filat dig till ett naturligt resultat, så lägger du ett lager skulpturingsgele på varje nagel, ett tunt varv, sen när det torkat lite, sprayar du ett sprayklick från den sprayflaska på varje nagel, håll en bit ifrån. Sen upprepar du detta 3 gånger, sen blåser du och låter det torka ca 15 min för bästa resultat.
Sen är dem klara, lacka med ett överlack för bästa resultat! eller måla!
Såhär ser kittet ut! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0